Parkering - Hente/bringe skolebørn

Der er mange biler om morgenen, når beboerne skal på arbejde og væk fra området, når studerende krydser området på vej til universitetet, skolens personale kører til skolen – og forældre sætter elever af.

Vi opfordrer til, at hver enkelt gør sit bedste for at skabe en sikker skolevej ved at følge nedenstående retningslinjer:

• Lad ’gåben’ og cykel være førstevalg som transport til og fra skole, hvis det er muligt
  • Hvis barnet bliver kørt til og fra skole, henstiller vi til at Skolevej Syd med indkørsel fra Kløvermarksvej (markeret med orange på kortet) benyttes. Det er også her, man kan parkere sin bil, hvis man har behov for at følge barnet ind i skolen
  • Vi beder om, at det bliver respekteret, at Skolevej Nord og P-pladsen foran Boksen udelukkende bruges af personale
  • Skolepatruljen oplever dagligt farlige situationer, når børnene sættes af på Brendstrupvej, og vi henstiller derfor til, at det ikke sker.