• John Grydholt Blæsbjerg den 10-05-2018

En veloplagt prinsesse Marie besøger Katrinebjergskolen.

Christian Hyltoft Hellum den 23-10-2018
    Kære alle

Tak for en rigtig fin afvikling af trafikken i morges.

En enkelt opmærksomhed er dog, at der ikke må afsættes børn/stoppes ved fodgængerovergangen på Kløvermarksvej/parkering Syd - det giver farlige situationer for skolepatruljen.

Der er nu kun få dage tilbage inden den "nye" Parkering Syd åbner.

Skolebestyrelsen og Ledelsen
  • John Grydholt Blæsbjerg den 09-10-2018

Rådmanden fortæller de store elever om erhvervsuddannelserne.
    Christian Hyltoft Hellum den 03-10-2018
    Forbedrede parkeringsforhold

Kære alle

Nu starter den længe ventede forbedring af parkerings- og afsætningsmuligheder ved skolen. Vi får lavet et ”kys og kør-område” til hurtig afsætning, en bredere udkørsel mod Kløvermarksvej, en optimering af parkeringspladserne, samt en buslomme på Islandsgade, for bedre sikkerhed ved svømmebusserne mv.

I uge 41 starter entreprenørerne op, men det bør ikke give trafikale udfordringer.

I ugerne 42 og 43 skal der laves ’Kys & Kør’ på den nuværende p-plads med indkørsel fra Kløvermarksvej. I samme periode bliver der lavet en buslomme på Islandsgade. Dette betyder, at Skolevej Syd er spærret i begge ender, og at forældre derfor skal finde parkering væk fra skolens område. Skolevej Nord bliver samtidig åbnet for gennemkørsel, så man i perioden kan sætte børn af i området ud for skolebiblioteket og fortsætte ud ad brandvejen mod Islandsgade. Personaleparkeringspladsen er fortsat kun til brug for personalet.

Vedhæftet mailen er nedenstående billede i større format, samt plantegninger over de fremtidige forhold ved Kløvermarksvej og Islandsgade.

Vi ved det vil give en del udfordringer, men vi håber på jeres forståelse.

Ledelsen

• 29-10-2018