Festlig 'Sidste Skoledag' for 9. og 10. klasserne

Udeuger i SFO

Udeugerne er en god tradition i Katrinebjergskolens SFO. Her fejrer vi forårets komme og vinker farvel til en lang vinter. I udeugerne arbejder børnene sammen om at luge i bedene, plante i drivhuset og rydde op i alle krogene af ’Det Grønne’. Det er en god måde at genopdage det grønne område med alle dets herligheder.

Vi fejrede det hele med grillpølser, leg og spil – og en åben scene, hvor børnene udfoldede deres talenter i dans og sang.

Skønt at få højt til loftet igen.

Se flere billeder på Facebook

Belønning efter veludført arbejde i Udeugerne

Det sker...

25.05.   Skolefri - Kr. Himmelfertsferie

26.05.   Skolefri - Kr. Himmelfartsferie

05.06.   Skolefri - 2. pinsedag

07.06.   Fodboldturnering for 5. klasser

07.06.   Skole-Hjem-Samtaler

08.06.   0.D. Tur til Vestereng

08.06.   Madpakkemøde for kommende 0. klasser

FINALEKLAR - HURRA

TILLYKKE

Stort tillykke til 5.a og 5. b, som har svedt sig til finalestævne i Jr. NBA-basket fredag den 9. juni i Odense.

I et samarbejde med BørneBasketFonden og Bakken Bears trænede først alle 46 børn i idrætstimerne gennem tre uger sammen med Bakken Bears. Herefter meldte 20 af eleverne sig klar til at møde hold fra hele Danmark. 15 kom på Katrinebjergskolens Jr. NBA-hold: UTAH JAZZ, som er i North-West Division, og nu er de endt i toppen.

Hvert hold i Jr. NBA spiller i dragter fra NBA-League, og der kommer professionelle spillere fra USA til finalestøvnet i Odense. De har nok et par gode fif med! Vinder ”Katrinebjergskolen UTAH JAZZ” er præmien en vaskeægte NBA-ring.

De næste uger skal der trænes intenst i idrætstimerne. Bakken Bears kommer forbi og øver ’dunks’ og teknik, så skolen kan sende et toptunet hold afsted. Lonni – 5.a og 5.b’s chefcoach - er stolt af sit hold, og beretter om ”meget imponerende holdspil”.

Det bliver spændende om de tager guldet med retur til Aarhus. Oplevelsen får de i hvert fald - både spillere og publikum.

Måske kan vi i fremtiden se nogle af ’vores egne’ i NBA-League. Se evt. intro og drøm.

Godt gået 5.a og 5. b.

Ingen aktuelle opslag