Indskolingen forbyber sig med tablets....

• 26-01-2015
    Karakterer 9. klasse ·
  • 26-01-2015
    16:30-19:00
    SB-møde · 0A · 0B · 0C · 1A · 1B · 2A · 2B · 2F · 3A · 3B · 3F · 3G · 4A · 4B · 5A · 5B · 5F · 6F · 6G · 6X · 6Y · 7A · 7B · 8F · 8G · 8H · 8X · 8Y · 9F · 9G · 9X · 9Y · 6FX · 8FX
  • 27-01-2015
    09:00-09:30
    Brandøvelse ·

Christian Hyltoft Hellum den 19-01-2015
    Kære forældre til børn i kommende børnehaveklasse.

Katrinebjergskolen har annonceret et møde for børn og forældre, onsdag den 28. januar 2015.

Dette møde har jeg valgt at flytte nogle uger, ny dato udsendes snarest.
    Grunden til vi flytter mødet er, at vi ikke har fået tilbagemelding på hvilke børn der kan indskrives.

Der er dags dato indskrevet 73 børn til kommende børnehaveklasser, så jeg forventer, at alle får deres ønske opfyldt.

Vi forventer, at få en tilbagemelding fra BU inden for 14 dage. Den nye indbydelse vil kunne læses her på hjemmesiden. Vi sender også indbydelsen til jeres hjemadresse.

Vi glæder os meget til samarbejdet med jer,og ser frem til at tage imod jeres børn i børnehaveklassen.

Venlig hilsen og på gensyn

Christian Hellum

Katrinebjergskolen-blaa-mail

Christian Hyltoft Hellum den 12-12-2014
    Kære forældre og personale.

Endnu engang tak for jeres deltagelse i skolens evaluering af skolereformens betydning på Katrinebjergskolen – Temperaturmålingen.
    Jeres positive svar og konstruktive kommentarer er et yderst hjælpsomt indspark i relation til det videre arbejde med skolereformen på Katrinebjergskolen.
    Rapporten er blevet drøftet i Skolebestyrelsen og skolens samarbejdsudvalg.

Vedhæftet kan I læse en gennemgang af resultaterne. Gennemgangen er lavet på forvaltningen, som også er dem der har stået for databearbejdelsen.

Svarene og kommentarerne danner allerede nu baggrund for forskellige tiltag. Følgende tilbagemeldinger danner baggrund for tiltag:

• Der er rigtig mange, der påpeger det uhensigtsmæssige i, at der er placeret 3 lektioners lektiehjælp/fagligfordybelse om fredagen.
    • Især personalet peger på mulighed for sammenhængende ”ikke undervisningstid” og så få skift i klasserne af professionelle i løbet af dagen.
    • Indholdet i lektiecafe/faglig fordybelse både roses, skoses, og der efterlyses beskrivelser af indhold.
    • Bevægelse i fagene – roses, skoses, og der efterlyses beskrivelse af indhold.
    • Understøttende undervisning – der efterlyses beskrivelse af indholdet.

Derfor gør vi følgende:

• Skemaerne ændres efter juleferien. Fokus vil være på fordeling af lektiecafe-timer, lærere mindst 2 lektioner i klassen af gangen. (Ikke alt kan lykkes)
    • Der vil være en forstærket opmærksomhed på kommunikation om de nye begreber i folkeskoleloven.
    • Skolen skaffer yderligere materiale om bevægelse i fagene.
    • Skolen er medansøger på en Mærsk-ansøgning om bevægelse i undervisningen.
    • Personalet deltager i kurset ”Sæt skolen i bevægelse”.

Det er aftalt i skolebestyrelsen og MED, at Temperaturmålingen gentages før sommerferien.

Christian Hellum

Christian Hyltoft Hellum den 27-10-2014

Den 27. oktober bragte TV2 et indslag om 4. årgangs musikundervisning.
    Se indslag i vedhæftede link.

Venlig hilsen.
    Christian Hellum.