Skolestart for 65 nye forventningsfulde børnehaveklasseelever

Aktiviteter:
    • Bål
    • Lave pandekager over bål
    • Presse æblesaft (medbring gerne selv æbler)
    • Træklatring
    • Drageflyvning
    • Lave natursmykker
    • Spille vikingespil
    • Undersøge vandhul i waders
    • På ekspedition til hemmelige steder på Vestereng

Mødested ved shelteren på Vestereng.

Arrangører:  institutioner for børn og unge på Christiansbjerg.

Katja Sølvsten Thomsen den 20-08-2014
    Kære forældre
    I forbindelse med deltagelse i lektiehjælp har der været en del spørgsmål, som drejer sig om muligheden for at gå hjem fra lektiehjælp, når man fx er færdig med at lave sine lektier. Systemet giver desværre ikke mulighed for at framelde enkelte lektioner, så derfor opfordrer vi til, at I forældre laver særlige aftaler med de lærere, der varetager lektiehjælpen i jeres barns/børns klasse/klasser, hvis I vurderer, at jeres barn/børn må gå før tid. I kan kommunikere med lektiehjælpslærerne via forældreintra.
    Venlig hilsen Katja

Christian Hyltoft Hellum den 20-08-2014
    Kære forældre, elever og personale – i uge 41 vil I modtage et spørgeskema fra skolen.

1. august 2014 trådte den nye skolereform og de nye arbejdstider for personalet i kraft.
    Eleverne har fået skemaer på 30, 33 og 35 timer. Der er indført nye begreber – understøttende undervisning, bevægelse i fagene, lektiehjælp mv.

Vi har som skole forberedt os på den nye virkelighed, men ved også, at vi ikke har tænkt på alt. Det er sandsynligvis heller ikke alt, der passer til alle.

Da vi som skole har den ambition, at vi skal levere den bedst tænkelige undervisning for elever i trivsel, er vi interesseret i at få løbende tilbagemeldinger på det, der virker, og det der kræver opmærksomhed.
    I vil derfor, i uge 41, modtage et spørgeskema/spørgsmål i forhold til jeres foreløbige oplevelser med den nye folkeskolereform. Vi vil så i løbet af efteråret, i samarbejde med Skolebestyrelsen, elevrådet og personalet, bearbejde tilbagemeldingerne.

Der er ligeledes planen, at der i løbet af foråret, vil komme yderligere indbydelser til evaluering af skolereformens første år.

Hvis I har spørgsmål, er vi som ledelse klar til at besvare disse.

Christian Hellum
    Katrinebjergskolen
    chyhel@aarhus.dk
    Karina Damgaard Poulsen den 14-08-2014
    Kære forældre og elever fra 4. til 10. årgang.

Fra på mandag d.18.08.14 er det muligt at købe en "Grab and go" (eftermiddagsmad) i tidsrummet 13.35-13.45 ved Mælkebøtten.
    Et stk. lun bolle, et stk. frugt samt en flaske vand.
    Pris 10 kr.

Helle og Karina

Katja Pedersen den 03-07-2014
    Bestil og betal konventionel/økologisk mælk, økologisk frugt og kildevand via nettet.
    Se vedhæftede