Statsministeren besøger Katrinebjergskolen.

• 03-10-2014
    Bioformidling underviser om bakterier · 7B

Morten Bach Rasmussen den 30-09-2014

Fire friske drenge fra U2 trodsede vejret og deltog i Hasle Bakkers motionsløb onsdag d. 24/9.
    De 3 af dem løb 5 km og en enkel 10 km. De gennemførte alle - en flok stolte, glade, trætte, kolde og gennemblødte drenge - særligt skal det nævnes at Mazen fik en utrolig flot 3. plads i herrerækken.
    Christian Hyltoft Hellum den 24-09-2014
    Kære alle

Katrinebjergskolen har ansøgt om at komme i betragtning som demonstrationsskole i forhold til  Skoleskak, og ansøgningen er blevet imødekommet positivt. Projektet hedder KISS og forgår i samarbejde med Undervisningsministeriet og Dansk Skoleskak.

Derfor skal vi generelt til at spille noget mere skak. Ikke mindst i matematiktimerne, hvor spillet kan fungere som understøttende aktivitet i undervisningen.

Ovenstående blot at forstå som en indledende info.

John Grydholt Blæsbjerg den 23-09-2014

I naturfestivalsugen laver 6. X undervisning for 1. B i klimamålinger.
    Christian Hyltoft Hellum den 13-09-2014
    Kære alle.

Fra skoleårets start har vi indgået et samarbejde med Aarhus Musikskole.
    Aftalen er, at to undervisere fra Musikskolen står for undervisningen på 4. årgang.
    Målet er, at eleverne lærer at spille et instrument. I dette tilfælle violin eller tværfløjte.
    Ideen bygger på erfaringer fra England.
    I linket kan I se, hvor lang eleverne er nået på de første uger.

Venlig hilsen.
    Mogens Jensen den 04-09-2014
                                    FREDAGSTILBUD !!                  SKOLESKAK !!!!

Efter sidste års store succes med skoleskak fortsætter vi nu på skakslagmarken !!!

Vi spiller skak i projektlokalet, også kaldet tørbilledkunst, som ligger ved siden af musiklokalet, i tidsrummet 14.00- 15.30. Dette tilbud gælder alle børn på Katrinebjergskolen.
    Husk at framelde lektiehjælpen på intra, til den lærer der har lektiehjælpen.

Vel mødt og med venlige hilsner

Mogens Jensen
    Christian Hyltoft Hellum den 20-08-2014
    Kære forældre, elever og personale – i uge 41 vil I modtage et spørgeskema fra skolen.

1. august 2014 trådte den nye skolereform og de nye arbejdstider for personalet i kraft.
    Eleverne har fået skemaer på 30, 33 og 35 timer. Der er indført nye begreber – understøttende undervisning, bevægelse i fagene, lektiehjælp mv.

Vi har som skole forberedt os på den nye virkelighed, men ved også, at vi ikke har tænkt på alt. Det er sandsynligvis heller ikke alt, der passer til alle.

Da vi som skole har den ambition, at vi skal levere den bedst tænkelige undervisning for elever i trivsel, er vi interesseret i at få løbende tilbagemeldinger på det, der virker, og det der kræver opmærksomhed.
    I vil derfor, i uge 41, modtage et spørgeskema/spørgsmål i forhold til jeres foreløbige oplevelser med den nye folkeskolereform. Vi vil så i løbet af efteråret, i samarbejde med Skolebestyrelsen, elevrådet og personalet, bearbejde tilbagemeldingerne.

Der er ligeledes planen, at der i løbet af foråret, vil komme yderligere indbydelser til evaluering af skolereformens første år.

Hvis I har spørgsmål, er vi som ledelse klar til at besvare disse.

Katrinebjergskolen
    chyhel@aarhus.dk