Sommerfest i Indskolingen juni 2014

Katja Pedersen den 03-07-2014
    Bestil og betal konventionel/økologisk mælk, økologisk frugt og kildevand via nettet.
    Se vedhæftede
    Christian Hyltoft Hellum den 02-07-2014
    Kære alle

God sommer til elever, forældre og samarbejdsparter.

Det har været et godt skoleår, og vi ser med glæde frem til det næste.

Vi ses 11. august.

John Grydholt Blæsbjerg den 28-06-2014

Collage fra indskolingens vandkamp sidste skoledag - Go´ sommer !
    Christian Hyltoft Hellum den 27-06-2014
    Kære alle

Tak for et rigtig godt forældremøde i går, den 26.06.14.

Hermed PowerPoints fra mødet.

Christian Hyltoft Hellum den 25-06-2014
    Kære alle

På Katrinebjergskolen skal eleverne undersøge, hvordan vejret bliver i fremtiden.

Se vedhæftede.

Christian Hyltoft Hellum den 24-06-2014
    Kære alle

Vedhæftet er Undervisningsministeriets seneste oversigt over skolereformen.

• Dorte Faurschou Hertz den 23-06-2014
    Skemaer for næste skoleår
    Her følger skemaer for næste skoleår. Som I vil kunne se af skemaerne har 0.-4. årgang bevægelse/understøttende undervisning lagt ind som særskilte lektioner. I 5.-9. årgang er bevægelse/understøttende undervisning lagt ind i fagene. Hvordan bevægelse/understøttende undervisning udformes vil variere fra klasse til klasse.

Lektiehjælpen har vi i år valgt at lægge om fredagen og for nogle årgange også i sidste lektion på andre ugedage. Lektiehjælpen er lagt samlet for at øge mulighederne for at niveaudele og dække flere fag.

For 4. årgang gælder at svømning strækker sig over et halvt år og kristendom det andet halve år. Musikundervisning for 4. Klasse varetages af to dygtige folk fra musikskolen.

SFO pædagogernes deltagelse i undervisningen for 0-4. årgang er i år udvidet til et bånd fra 3-6 lektion hver dag. Klubpædagogerne deltager i 10 lektioner i primært 5. – 6. årgang. Deres deltagelse vil ligge i de praktiske fag. Desuden vil klubben være til stede i vores nyindrettede klublokaler i perioden kl. 11-14 hver dag.

Informationer om, og tilmelding til valgfag for 7. -9. årgang vil komme ud i uge 32.

Personaleoversigt med initialer kan findes på skolens hjemmeside eller på intra.