Vinterstemningsindtryk og læsebånd...

 • 08-02-2016
  08:30-12:00
  Sundhedssamtaler i 0C · 0C
  1
 • 08-02-2016
  16:30-19:30
  SB-møde ·
  1
 • 11-02-2016
  08:30-12:00
  Sundhedssamtaler i 0C · 0C
  1

Besøgstæller

368892
 • Mogens Jensen den 03-02-2016
  SKOLERNES SKAKDAG   SKOLERNES SKAKDAG   SKOLERNES SKAKDAG  smileysmileysmiley

  Vinterferien lurer næsten lige om hjørnet, men inden da skal vi heldigvis have fundet en katrinebjergmester i skak.
  Katrinebjergskolen inviterer hermed for 3. år i træk til Skolernes Skakdag, som begge de foregående år har været en stor fornøjelse og succes med lidt over 100 skakentusiaster ved brættet.

  Arrangementet finder sted FREDAG 12. FEBRUAR på skolens Pædagogiske Servicecenter i skolens formiddagstimer.

  Som noget nyt har vi i år valgt at indkøbe fine pokaler til de 3 podieplaceringer.  VEL MØDT ! 
   
  Mvh Peter Have & Mogens Jensen
   
 • ikon
  Dorte Faurschou Hertz den 27-01-2016
  Kære forældre
   
  Folketinget har bestemt, at der fra og med 2015 skal gennemføres en årlig måling af alle folkeskoleelevers skoletrivsel som supplement til de nationale test. I Aarhus Kommune gennemføres den nationale trivselsmåling i 2016 i ugerne 4,5 og 6. Den nationale trivselsmåling kombineres med en kommunal sundhedsmåling, og til sammen udgør de to målinger én undersøgelse, som gennemføres af Aarhus Kommune Elevtrivselsmålingen 2016.
   
  Elevtrivselsmålingen Aarhus Kommune 2016
   
  • En national trivselsmåling (nationalt skema)
  • En kommunal sundhedsmåling (kommunalt skema)
   
  På skolerne bruges resultaterne fra Elevtrivselsmålingen i de enkelte klassers arbejde med sundhed og trivsel. I forvaltningen bliver Elevtrivselsmålingen en del af kvalitetsrapportens afrapportering på, hvordan det står til med elevernes trivsel på kommunens folkeskoler, og hvordan kommunen vil arbejde med området.
   
  Eleverne besvarer det elektroniske spørgeskema i skoletiden. I Elevtrivselsmålingen vil dit/jeres barns besvarelse være anonym i forhold til skolen.
  Børn og Unge vil analysere de indsamlede besvarelser til statistiske formål, hvor data kobles med andre registre. Resultaterne af disse analyser formidles dog udelukkende på et niveau, hvor de enkelte børns svar ikke kan identificeres.
   
  Som udgangspunkt skal alle elever deltage i den nationale trivselsmåling. Ligesom det forudsættes, at eleverne deltager i al anden aktivitet i undervisningen, forudsættes det også, at eleverne deltager i trivselsmålingen. Folkeskoleloven indeholder ikke regler, der giver mulighed for, at forældrene kan få fritaget deres barn fra at deltage i målingen.
   
  Selvom Elevtrivselsmålingen er én undersøgelse, så består målingen af to skemaer; et nationalt og et kommunalt skema. I har som forældre mulighed for at framelde jeres barn den kommunale sundhedsmåling. Såfremt jeres barn kan deltage, skal I ikke foretage jer noget.
   
  De elever, som går i fritids- eller ungdomsklub deltager også i en klub-trivselsmåling (trivsel i klubben) i uge 9. Særskilt information om denne måling og frameldelse foregår via klubben.
   
  Vi håber, at I som forældre vil bakke op om dit/jeres barns deltagelse i Elevtrivselsmålingen 2016 – da det er et vigtigt redskab for arbejdet med sundhed og trivsel blandt børn og unge.
   
  Med venlig hilsen
  Skolerne i Aarhus Kommune og
  Børn og Unge, Pædagogisk Afdeling, Sundhed og Trivsel
   
 • ikon
  John Grydholt Blæsbjerg den 29-01-2016

  Efterskolen for scenekunst optræder for udskolingen....
 • ikon
  John Grydholt Blæsbjerg den 21-01-2016

  3 nye uger med læsebånd.....    Herligt !!
 • ikon
  John Grydholt Blæsbjerg den 19-01-2016

  3. klasse besøger DOKK1
 • ikon
  John Grydholt Blæsbjerg den 08-01-2016

  Sne og solskin - det er sagen !